Lunchen in het centrum van Utrecht

Eigentijds lunchen

Voor een lekkere lunch in het centrum van Utrecht bent u bij Eethuis Smaak aan het juiste adres. Bij ons kunt u in een eigentijds eethuis heerlijk lunchen samen met uw gezelschap. Eethuis Smaak biedt variatie en vooral een lekkere en gezonde lunch in Utrecht.

Wilt u een rijk belegd broodje of een heerlijke kakelverse maaltijdsalade? Of wilt u ’s middags even genieten van een lekker glas wijn? U kunt bij ons dagelijks aanschuiven vanaf 12.00 uur.

Een tafel bij ons reserveren voor een lunch in Utrecht? U kunt bij ons online reserveren via ons reservering systeem aan de rechter zijde van deze pagina. Of bel ons op 030-2311174.

Verrassend lekker lunchen in Utrecht

Op ons menu staan voor de lunch verschillende soorten stokbroodjes, sandwiches, tosti’s of een heerlijke maaltijdsalade. Lunchen bij Eethuis Smaak in het centrum van Utrecht is aangenaam lekker en verrassend betaalbaar!

In ons Eethuis worden uw gerechten klaar gemaakt door Rajah Ponnar, de eigenaar en tevens chef-kok van ons eethuis. Hij is de afgelopen twintig jaren werkzaam geweest in de Utrechtse horeca. Met zijn passie voor eten verwent hij met veel plezier zijn gasten.

Reserveren voor een lunch Utrecht?

Wilt u lekker lunchen in het centrum van Utrecht? Bij Eethuis Smaak kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van een lunch. Reserveer direct een tafel bij Eethuis Smaak. Dit kan op onze website, maar u kunt ons ook bellen op 030 – 2311174.

Wij zijn geopend op dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 22.00 uur. We verwelkomen u graag voor een lunch bij Eethuis Smaak in het centrum van Utrecht!

Uw lunch reserveren