Diner Utrecht Centrum

Diner Utrecht centrum bij Eethuis Smaak

Bij Eethuis Smaak kunt u in een eigentijds eethuis in Utrecht centrum een heerlijk diner nuttigen samen met uw gezelschap. Eethuis Smaak heeft alle ingrediënten in huis om het voor u een onvergetelijk diner in Utrecht centrum te maken.

Wilt u een heerlijke kakelverse maaltijdsalade, een smakelijk driegangen menu of heeft u zin in een lekker glas wijn na het diner? U kunt bij ons dagelijks aanschuiven voor een overheerlijke diner in Utrecht centrum.

Reserveren is eenvoudig. U kunt bij ons reserveren via ons reserveringsformulier. Of bel naar 030-2311174.

Verrassend lekker dineren in Utrecht centrum

Op ons menu staan heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten, geserveerd in gulle porties inclusief gekruide aardappelen en gemixte wokgroenten. Een diner is bij ons verrassend lekker en bijzonder betaalbaar. U kunt bijvoorbeeld genieten van ons gerecht van de week voor slechts €14,50.

In ons Eethuis worden uw gerechten klaar gemaakt door Rajah Ponnar, de eigenaar van het eethuis. Hij is de afgelopen twintig jaren werkzaam geweest te zijn in de Utrechtse horeca. Hij verwent met veel plezier zijn gasten met zijn passie voor koken.

Reserveren voor een diner Utrecht centrum?

Reserveer direct een tafel bij Eethuis Smaak voor een onvergetelijke diner in Utrecht centrum. Dit kan op onze website, maar u kunt ons ook bellen op 030 – 2311174.Wij zijn geopend op dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 22.00 uur. We verwelkomen u graag bij Eethuis Smaak voor een heerlijk diner.