Over Eethuis Smaak

Achter een eeuwenoude, karakteristieke gevel in hartje Utrecht gaat het moderne maar knusse Smaak schuil. Smaak is een eigentijds eethuis voor een breed publiek. Wilt u een rijk belegd broodje, een kakelverse maaltijdsalade of een smakelijk drie-gangen menu? U kunt dagelijks bij ons aanschuiven en genieten van de heerlijkste gerechten.

Reserveren?

Het Menu

Het menu in een notendop: gulle porties van eerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Verrassend betaalbaar èn lekker. Het menu bestaat uit een uitgebreide lunch-kaart, maaltijdsalade, voor-, hoofd- en nagerechten. U kunt ook bij ons terecht voor een high tea en diverse lekkernijen voor bij de koffie.

Bekijk menukaart

De Smaak maker

In Smaak staat Chef-kok Rajah Ponnar aan het fornuis. Rajah heeft de laatste twintig jaar zijn sporen verdiend in de Utrechtse horeca. Met een passie voor koken verwent hij met veel plezier zijn gasten met uitstekende gerechten die bereid worden met dagverse producten. De bediening van Smaak is vriendelijk en service-gericht. Wij verwelkomen u graag bij Smaak!

Contact met Smaak

Direct reserveren voor lunch of diner bij Eethuis Smaak?