High Tea

High tea Utrecht

Bent u op zoek naar High tea in Utrecht? Bent u op zoek naar een restaurant met gezellige ambiance in omgeving Utrecht? Eethuis Smaak eten en drinken verzorgt voor u een overheerlijke Hight tea in het centrum van Utrecht. Naast High tea kunt u bij ons terecht voor diverse lunches en kunt u bij ons gezellig uit eten. De gerechten worden bereid door de chef kok en laat u vooral verassen door een unieke smaak sensatie!

High tea Utrecht centrum

In Utrecht centrum kunt u nu genieten van onze overheerlijke high tea. Het ideale menu voor tijdens een zakenlunch of gewoon gezellig aan de high tea met vrienden of vriendinnen. Nu een compleet high tea menu voor Euro 19,95 per persoon. Laat u verassen door een fantastische smaakbeleving!

Telefonisch reserveren voor High tea omgeving Utrecht

Wilt u lekkere High tea in de omgeving van Utrecht? Bij Eethuis Smaak kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van een High tea. Reserveer telefonisch om gebruik te maken van onze voordelige High tea aanbieding onder vermelding van ‘High tea aanbieding’. U kunt ons bellen op telefoonnummer 030-2311174 om uw tafel te reserveren. Wij zijn geopend op dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 22.00 uur. We verwelkomen u graag voor een High tea bij Eethuis Smaak in Utrecht centrum!

Uw High Tea reserveren